Okul Öncesi Eğitimi ve Bakımı

Bu bölüm, öğrencileri işverenlerin taleplerini karşılayabilen ve sürekli değişen bir dünyaya uyum sağlayabilen profesyonel, kendini yansıtan bireyler olarak geliştirmeye odaklanmaktadır. Bölüm ayrıca öğrencilere gelecekteki istihdam ve bu sektörde çalışma için bilgi, beceri, kişisel özellikleri ve tekniklerini geliştirmeleri için fırsatlar sağlayacaktır. Okul öncesi eğitim alanında veya eğitimde bir kariyer yapmak mı istiyorsunuz? Okul öncesi eğitim sektöründe kariyer yapmak zor olabilir, ancak aynı derecede ödüllendirici ve heyecan verici bir tecrübe de olabilir. Bir okul öncesi eğitimcisi olarak rolünüz, çocukların tam potansiyellerine ulaşmalarını sağlayan güvenli ve uyarıcı bir ortam sağlamayı içerecektir. Doğumdan yedi yaş on bir aya kadar olan çocuklar için, yüksek kalitede bakım ve eğitim sağlamayı amaçlayan bir müfredat planlayacaksınız.

Access Map
Kashiwa Campus