Basın Tanıtım ve Kurumsal İlişkiler Müdürlüğü

Reklam Tanıtım Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Uluslararası Alasia Üniversitesi yıllık stratejisinde adı geçen ilgili bölüm hedefleri doğrultusunda aşağıda belirtilen stratejik hedefe uygun planı hayata geçirmek misyonuyla yükümlüdür.

• Tanıtım faaliyetlerini geliştirmek ve ALASIA farklılıklarının kanıtlarını oluşturmak üzere farklı ders vermenin videosu, öğrenci memnuniyetinin dile getirilmesi, öğrencinin bilgiye dayalı seçim yapabilmesi için gerekli tüm bilgilerin sunulması, gibi özellikleri aktarılabilir formatta hazırlamak.
  • Kamuoyunu bilgilendirme çerçevesinde tanıtım broşürleri, bülten, akademik katalog, tanıtım filmleri, sosyal medya, TV programlarına ev sahipliği yapma; bilimsel toplantı, gençlik etkinlikleri gibi etkinliklerle toplumda görünür olma fırsatlarını etkili şekilde kullanmak.
Access Map
Kashiwa Campus